İskilip Belediyesi’nden İftar Yemeği

Çorum’un İskilip Belediyesi tarafından geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenlendi.İskilip Belediyesi iftar çadırındaki toplu iftar...

Çorum’un İskilip Belediyesi tarafından geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenlendi.

İskilip Belediyesi iftar çadırındaki toplu iftar yemeğine AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmaz, İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer Uğurludağ Belediye Başkanı Adem İpek, AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcıları Gülbin Torun, Yakup Alar ve Cemalettin Polattaş, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

İftar yemeği sonrası bir açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer İftar çadırında "ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere, yolcusu, yalnız yaşayanı, kendisini burada görmek isteyeni ile güzel bir geleneğe öncülük etmekten ve yaşatmaktan gurur duyuyorum. Bu gelenek atalarımızdan bize kalan mirastır” dedi.

Sezer, İskilip’te toplumun her kesiminden insanlarla aynı sofrada bir araya gelmekten ve ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Ramazan ayının hoşgörü, şefkat, merhamet duygularının yoğun yaşandığı bir ay olduğunun altını çizen AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu ise, “Yardımlaşma duygusunun en üst seviyeye yükseldiği, nefis muhasebesinin daha etkin bir şekilde yapıldığı mübarek Ramazan ayı, kişiler arasındaki dostluk ve sevgi bağlarını da daha da güçlendirmektedir. Düzenlenen bu yemekler kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin bir göstergesidir" dedi.

AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı da, Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en yoğun şekilde yaşandığını belirterek, iftar yemeğine katılan herkese sağlıklı, mutlu ve huzur içinde bir yaşam geçirmeleri için temennide bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz