İskilip FEM SBS De 10 Da 10 Yaptı

Türkiye genelinde 1 milyon 112 bin 604 öğrencinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) İskilip’te ilk...

Türkiye genelinde 1 milyon 112 bin 604 öğrencinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) İskilip’te ilk 10 dereceyi FEM Dershanesi çıkardı.

İskilip FEM Dershanesi öğrencisi Alihan Ağlamaz 687,603 puan alarak 2013 SBS İskilip şampiyonluğunu ve Çorum 9'nculuğunu elde etti. Furkan Ünlüeloğlu 676,687 alarak İskilip ikincisi, Hümeyra Semerci 654,754 alarak İskilip üçüncüsü, Burcu Yiğit 652,809 puan alarak İskilip dördüncüsü oldu.

Dershane Müdürü Orhan Canikli, yaptığı açıklamada, "Dershanemiz geçmiş yıllarda yakalamış olduğu başarıları 2013 yılında da sürdürmüştür. İskilip’te dereceye giren ilk 10’da 10 öğrencimiz ilk 20’de 16 öğrencimiz bulunmaktadır. Sınav sonuçlarını değerlendirdiğimizde dershanemizin hem bireysel hem de kitlesel olarak büyük bir başarıya imza attığını görmekteyiz. Bu başarı, öğrencilerimizin düzenli ve sistemli çalışmaları, deneyimli ve özverili öğretmenlerimizin üstün gayretleri yanında, velilerimizle birlikte el ele verilerek kurulan sağlıklı bir iletişim sonucunda yakalanmıştır. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Başarısının tesadüfî olmadığını belirten Alihan Ağlamaz, çok çalıştığını söyledi. Ağlamaz, başarısını, öncelikle dershanedeki rehber öğretmenleri ve diğer branş öğretmenlerine borçlu olduğunu vurgulayarak, okul öğretmenleri ve ailesinin katkısının da büyük olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: