İskilip Polisi’nden Yeşil Bir Dünyaya Destek

Çorum’un İskilip ilçesinde başlatılan e-atık toplama kampanyasına polislerden destek geldi.İskilip Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Ömer Pehlivan...

Çorum’un İskilip ilçesinde başlatılan e-atık toplama kampanyasına polislerden destek geldi.

İskilip Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Ömer Pehlivan öncülüğünde “Yeşil Bir Dünya İçin Önce Bilmek Gerekir” sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde İskilip ilçe emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler tarafından toplanan eski elektronik aletler okul yönetimine teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Fatih Sancak’ı ziyaret eden okul müdürü Tuğcan Demirel, kampanyaya verdikleri destekten dolayı Sancak ve polis teşkilatına teşekkür etti. Demirel, bundan sonra düzenleyecekleri her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerde polis teşkilatını yanlarında görmekten büyük memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Reklam
Reklam

İlçe Emniyet Müdürü Fatih Sancak ise, polis teşkilatı olarak çevreyi koruma adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada düzenlenecek her türlü sosyal sorumluluk projesine destek olmaya devam edeceklerini açıkladı.

Kampanya kapsamında toplanacak olan elektronik aletler geri dönüşüm firmalarına satılacak. Buradan elde edilecek gelirlerle İskilip ve çevresinde ağaçlandırma çalışmaları yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: