İskilip YGS birincileri Vali Nurullah Çakır'ı ziyaret etti.

İskilip Anadolu Lisesi, ilçe düzeyinde YGS şampiyonu olan öğrencileriyle birlikte Çorum Valisi Nurullah Çakır’ı ziyaret...

İskilip Anadolu Lisesi, ilçe düzeyinde YGS şampiyonu olan öğrencileriyle birlikte Çorum Valisi Nurullah Çakır’ı ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarete, İskilip’ te YGS-Sözel ve YGS-Eşit Ağırlık alanlarında birinci olan Sedat Koç ve YGS-Sayısal birincisi olan Serpil Çürük ile birlikte Tarih öğretmeni Hacer Tuba Gömeç, Müdür Başyardımcısı Ahmet Gökhan Eriş ve Okul Müdürü Tuğcan Demirel katıldı. Ziyarette okulun eğitim öğretim başarıları ve sosyal çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Nurullah Çakır elde edilen başarılar ve yürütülen toplum hizmeti çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Vali Çakır dereceye giren öğrencilere hediyeler vererek İskilip Anadolu Lisesini en kısa zamanda ziyaret edeceğinin müjdesini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: