İskilip’de Anlamlı Etkinlik

Çorum’un İskilip ilçesinde bir grup apartman sakini yok olmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerini yaşatmak için...

Çorum’un İskilip ilçesinde bir grup apartman sakini yok olmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerini yaşatmak için çaba gösteriyor.

Her yıl Ramazan ayında topluaca iftar yemeği veren Evlüce Sitesi sakinleri geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini bu yılda devam ettirdi. İftarda bir araya gelen site sakinleri birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdiler.

Komşuluk ilişkilerinin neredeyse son bulduğu son yıllarda, sürdürmeye çalıştıkları iftar yemeği geleneği bunu yaşatmaya çalıştıklarını dile getiren site sakinleri, bu geleneği önümüzdeki yıllarda da devam ettireceklerinin altını çizdiler.

Reklam
Reklam

Ramazan ayını vesile bilerek komşuluk ilişkilerini yeniden ele almaya çalıştıklarını kaydeden site sakinleri, komşuluk haklarını yeniden hatırlamaya ve komşu ilişkilerinin doğru bir zemine oturtulmasına ihtiyaç olduğuna değindiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz