İskilip'te Kırsal Kalkınmayı Destekleme Toplantısı

Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çorum İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun ve Hitit Üniversitesi İskilip Meslek...

Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çorum İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun ve Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu akademisyenleri, kırsal alanda yaşayanların gelir düzeylerinin artırmak amacıyla bir toplantı yaptı.

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirilen toplantıya Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, Müdür Yardımcısı Serkan Tuluk ve öğretim görevlileri katıldı. Emin Serdar Kurşun, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve tüm ilgili kuruluşlarla ortak çalışma yürütmek istediklerini, Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu'nun başta geleneksel el sanatları olmak üzere bu ortak çalışmada yer almasını temenni ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil ise tarım ve kırsal kalkınmaya yönelik projelere her türlü desteğe vermeye hazır olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: