İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi: "Kurumumuz Nitelikli Eleman Yetiştirmek Üzere Büyük Hamleler Yapıyor"

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, kurumlarının nitelikli eleman sıkıntısını giderme adına önemli adımlar attığını belirtti.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, kurumlarının nitelikli eleman sıkıntısını giderme adına önemli adımlar attığını belirtti.

İŞKUR Aydın Şube Müdürü Nazmi Yaman ile birlikte Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver'i makamında ziyaret eden Terzi, kurumun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

2023'te işsizlik oranını yüzde 5'e düşürme hedefinde olduklarına işaret eden Terzi, şunları kaydetti:

"Nitelikli eleman sorunu işverenlerin en fazla şikayet ettikleri konuların başında geliyor. Kurumumuz bu nedenle nitelikli eleman yetiştirmek üzere büyük hamleler yapıyor. Çeşitli alanlarda düzenlenen kurslarla kalifiye eleman yetiştirilerek hem işverenlere, hem de iş arayanlara umut oluyor."

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Döver ise İŞKUR tarafından yürütülen projelerin işverenlere aktarılması amacıyla seminer düzenlemeyi planladıklarını belirtti.

Muhabir: Bahri Aşık / Gökmen Şireci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: