İŞKUR, Bin 150 Kişiye Kamuda Iş Imkanı Sağladı

'Toplum Yararına Çalışma Programı' kapsamında, İŞKUR'a kayıtlı bin 150 kişiye çeşitli kamu kurumlarında iş imkanı...

'Toplum Yararına Çalışma Programı' kapsamında, İŞKUR'a kayıtlı bin 150 kişiye çeşitli kamu kurumlarında iş imkanı sağlandığı belirtildi.
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 350'si kaymakamlık bünyesinde, 200'ü Milli Eğitim Müdürlüğü'nde, 600'ü de belediye bünyesinde olmak üzere toplam bin 150 kişiye iş imkanı sağlandığını ve işçilerin pazartesi günü işe başladıklarını söyledi. İşçilerin, 9 ay süreyle çalışacaklarını bu sürede maaş ve sosyal güvenlik hakları "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Çalışma ve İş Kurumu Hatay İl Müdürlüğü tarafından karşılanacağını belirten Şanverdi, "Belediyemiz bünyesinde görev alacak işçiler, yeşil alan bakım ve düzenlemesi, park ve bahçelerin çevre düzenlemesi, temizliği, çapalama, budama, park ve bahçelerdeki bozuk alanların gerekli dolgularının yapılması, refüj, kaldırım ve meydanların ağaçlandırılması gibi iş kollarında görev yapacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: