İŞKUR Ile Kastamonu Belediyesi Arasında Protokol

 Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ve Kastamonu Belediye arasında, belediyede 9 ay süreyle çalıştırılacak işçilerle ilgili protokol imzalandı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kastamonu Belediye arasında, belediyede 9 ay süreyle çalıştırılacak işçilerle ilgili protokol imzalandı. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan, müdürlükteki imza töreninde yaptığı konuşmada, protokolün "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında imzalandığını belirtti. Belediyelerde alt yapının yenilenmesi, yol, kaldırım, park, dere ıslahı ve çevre düzenlemesi gibi işlerde çalıştırılmak üzere de 251 kişinin 9 ay süreyle istihdam edileceğini ifade eden Arslan, bu çerçevede Kastamonu Belediyesinde de 30 kişinin istihdam edileceğini belirtti. Arslan'ın açıklamalarının ardından, Arslan ve Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, protokole imza attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: