İşkur İşçi Ve İşvereni Buluşturuyor

Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) Aydın İl Müdürlüğü Aydın’ın işlek noktalarında stand açarak işçi ve işvereni...

Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) Aydın İl Müdürlüğü Aydın’ın işlek noktalarında stand açarak işçi ve işvereni buluşturuyor.

Zafer Meydanı’nda İŞKUR’un standını açan İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü’nün İş ve Meslek Danışmanları Eser Yıldız ve Onur Sorucu kendilerine başvuran işçilerin ve işverenlerin kayıtlarını aldılar.

Aydın’da Salı Pazarı’nın en yoğun olduğu bölge olan Zafer Meydanı’nda İŞKUR’un standına işçiler ve işverenler tarafından ilgi gösterildi.

DAHA ÇOK MASABAŞI İŞ İSTENİYOR

İş ve Meslek Danışmanları Eser Yıldız ve Onur Sorucu, İŞKUR’un yeni yüzüyle eskiye nazaran daha fazla ilgi gördüğünü ifade ederken, “Bize başvuranlar daha fazla masa başı iş istiyor. Mesai saatlerinin belli olduğu, bilgisayar karşısında oturarak yapılabilecek işlere daha büyük ilgi görüyoruz. Ayrıca, özel ve kamu kurumlarıyla da çalışmalarımız sürüyor” dediler.

Reklam
Reklam

Dün Sevgi Yolu’nda stand açan İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü yarın Kültür Sanat Sokağı’nda, perşembe günü ise Turistik Park önünde stand açacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: