İŞKUR Kampanya Otobüsü Gümüşhane'ye Gelecek

İŞKUR kampanya otobüsünün Gümüşhane'ye geleceği bildirildi.

İŞKUR kampanya otobüsünün Gümüşhane'ye geleceği bildirildi.

İŞKUR Gümüşhane Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, yaptığı yazılı açıklamada, AB ile İŞKUR tarafından ortak yürütülen, Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu Programı kapsamındaki iletişim çalışmalarından biri olan ve İŞKUR'un verdiği hizmetleri tanıtarak daha çok kişinin istihdama katılmasını sağlayacak tanıtım faaliyetlerinin gerçekleştirileceği İŞKUR kampanya otobüsünün 25 Mayıs'ta kente geleceğini belirtti.

İŞKUR kampanya otobüsü ve İŞKUR tanıtım görevlilerinin iki gün süre ile Gümüşhane'nin tüm bölgelerindeki kişilerle yüz yüze görüşmeler yapacaklarını ifade eden Aşıcı, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"İş tanıtım uzmanları, iş arayanlar ve işverenlere sunulan hizmetler ile kurslar, mesleki eğitim hizmetleri, uygulamalı girişimcilik eğitimi, toplum yararına çalışma programları gibi çeşitli hizmetleri tanıtacaklar. Proje ekibinin Gümüşhane'de kalacağı iki gün içinde sokaktan geçen vatandaşlardan üniversite öğrencilerine, iş değiştirmek isteyenlerden iş verenlere kadar herkesle görüşme yapacaklar."

Aşıcı, kampanya otobüsü ve İŞKUR tanıtım görevlilerinin 21 ili dolaşılacağını ve bu ziyaretlerde 21 bin kişiye ulaşılmasının hedeflendiğini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: