İşkur Kampanya Otobüsü Malatya’ya Geliyor

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanı ile yürütülen ‘Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu’ kapsamındaki,...

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanı ile yürütülen ‘Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu’ kapsamındaki, Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) kampanya otobüsünün 22. ve son durağı Malatya olacak.

İŞ KUR Malatya İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kampanya kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki 22 ili ziyaret edecek ve her ilde ikişer gün kalacak olan özel tasarlanmış ‘İŞKUR Kampanya Otobüsü’ 12-13 Haziran 2013 tarihlerinde Malatya il merkezinde bulunacak. Otobüsteki İŞKUR tanıtım görevlileri, 2 gün süre ile Malatya’nın tüm bölgelerinde kişilerle yüz yüze görüşmeler yapacak. Görevliler, iş arayanlar ve işverenlere sunulan hizmetlerin ötesinde, İşgücü Yetiştirme Kursları, Girişimcilik Programları, İşbaşı Eğitim Programları, Toplum Yararına Programlar, İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleri, İşsizlik Sigortası, Kısa Çalışma Ödeneği gibi çeşitli hizmetleri tanıtacak. Ayrıca İŞKUR hizmetlerinden faydalanmak isteyen kişilere de il merkezinde park edecek olan otobüste İŞKUR görevlileri tarafından on-line kayıt hizmeti sunulacak” ifadeleri kullanıldı. Malatya öncesinde ziyaret edilen 21 ilde 30 bin 591 kişi ile yüz yüze görüşmeler yapılmış olup, 2 aylık kampanya süresince toplamda 22 ilde 22 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor” ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Açıklamanın son bölümünde şu cümlelere yer verildi:

“İŞKUR Tanıtım Kampanyalarının ilki 5 Mayıs-29 Haziran 2012 tarihlerinde Karadeniz, Doğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgeleri’nde yer alan 21 ilde gerçekleştirildi. Bu kapsamda ziyaret edilen illerde 25 bin 607 kişi ile yüz yüze görüşmeler yapıldı, 4 bin 164 kişinin İŞKUR’a kaydı alındı.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: