İŞKUR Kampanya Otobüsü, Tokat'a Geldi

"Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu" kapsamında hazırlanan İŞKUR kampanya otobüsü, Tokat'a geldi.

"Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu" kapsamında hazırlanan İŞKUR kampanya otobüsü, Tokat'a geldi.

Cumhuriyet Meydanı'nda 17-18 Haziran tarihlerinde hizmet verecek otobüste, iş arayanlara ve iş verenlere, kurslar, girişimcilik programları, iş ve meslek danışmanlığı ile işsizlik sigortası gibi konularda bilgiler veriliyor. Otobüste uzmanlar tarafından bu hizmetlerden yararlanmak isteyenlere on-line kayıt hizmeti de sunuluyor.

Halkla İlişkiler ve Görünürlük Uzmanı Nihal Togo, AA muhabirine yaptığı açıklamada, temel hedeflerinin insanlara hizmet sunmak olduğunu, bu kapsamda 21 il gezeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Togo, şöyle devam etti:

"İŞKUR Tanıtım Kampanyası, Türkiye İş Kurumu'nun yapısı ve geniş yelpazedeki nitelikli hizmetleri hakkında kişileri ve istidamdan etkilenen tüm tarafları bilgilendirmeyi, bu suretle daha fazla kişinin iş gücü piyasasına girmesine ve istihdam oranını artırmaya katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Tokat öncesinde 16 ili ziyaret ettik ve yaklaşık 19 bin kişi ile yüz yüze görüşmeler yaptık. 2 aylık kampanya süresince toplamda en az 21 bin kişiye ulaşmayı hedefliyorduk. Şu anda ise hedeflediğimizden çok daha fazla kişiyle görüşeceğimizi düşünüyoruz."

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: