İşkur Terme’de

Samsun Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü'nde görevli 6 iş ve meslek danışmanı Terme...

Samsun Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü'nde görevli 6 iş ve meslek danışmanı Terme ilçe merkezinde stant kurarak İŞKUR’un hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Belediye önünde kurulan stantlarda işverenlerden alınan iş taleplerini iş arayanlara sunan iş ve meslek danışmanları aynı gün içerisinde yaklaşık 180 kişi ile görüşerek bireysel danışmanlık hizmeti verdi ve 22 işyerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen işyeri ziyaretlerinde işverenlere 6111 sayılı Torba Yasa ve işbaşı eğitimleri hakkında bilgi aktardı. Stantlarda görüştükleri iş arayanlara ise açık iş talepleri, toplum yararına çalışma programları, işgücü yetiştirme kursları ve girişimcilik eğitimleri hakkında bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

İŞKUR meslek danışmanları iş arayan işverenlere birebir hizmet verebilmek için kasım ayında da Bafra ve Havza ilçelerinde bulunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz