İşkur Yeni Binasına Taşınıyor

Çalışma ve İş Kurumu (İşkur) İl Müdürü Ramazan Tatar, Kilis İşkur Müdürü olarak atandı. Adıyaman...

Çalışma ve İş Kurumu (İşkur) İl Müdürü Ramazan Tatar, Kilis İşkur Müdürü olarak atandı. Adıyaman İşkur binası bundan böyle yeni yerinde hizmet verecek.

Adıyaman İl Müdürü Ramazan Tatar, 3 Ağustos 2004 tarihinden bu yana bakanlığın rotasyon uygulamasıyla Kilis İl Müdürü olarak atandı. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda 13 yıl boyunca müdürlük görevini yapan Tatar, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır, anlayışıyla görevimi ifa etmeye çalıştım. Tabii ki bunu takdir edecek olan, öncelikle birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarım ve Adıyaman kamuoyudur. Bu vesile ile, tüm Adıyamanlı hemşehrilerimden ve görevleri nedeniyle Adıyaman'da ikamet eden, Adıyaman’a hizmet eden güzel insanlardan helallik diliyorum. Kilis’te de aşkla, şevkle ve aynı heyecanla hizmet etmeye çalışacağım. Ancak Adıyaman’dan kopmayacağım ve Adıyaman’ın genel gündemini çok yakından takip edeceğim inşallah” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan Tatar, İşkur Müdürlüğünün hizmet binasının değişeceğini ve Kurban Bayramı’ndan sonra yeni yerinde hizmet vereceğini kaydetti. Tatar, “Bundan sonra Sakarya Caddesi üzerinde 6 katlı binada hizmet verilecek. Binanın tadilatı yapılarak, iç tefrişatı devam ediyor. Eski binada 14 kişiyle hizmet verirken bu sayı 50’ye yaklaştı. Burası yetersiz geliyordu. İş danışmanları için uygun bir çalışma ortamı yoktu. Yeni binada rahat bir ortamda hizmet verilecek” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: