İŞKUR'dan 551 Kişiye Iş Imkanı

"Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Kastamonu'da 551 kişinin iş sahibi olduğu bildirildi.

"Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Kastamonu'da 551 kişinin iş sahibi olduğu bildirildi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kastamonu İl Müdürü Adnan Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumlarının ülke çapında uyguladığı "Toplum Yararına Çalışma Programı"nın Kastamonu'da da verimli bir şekilde uygulandığını söyledi.

Program kapsamında çeşitli kurumlar tarafından yapılan projelerle işsiz ve herhangi bir sosyal güvencesi olmayan 551 kişinin iş sahibi olduğunu ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"İhtiyaç sahibi vatandaşların asgari ücretle çalıştırıldıkları projelerde yapılan hizmetlerde, toplumun genelinin kullandığı alanlarda alt yapı, kaldırım çalışmaları, park, bahçe düzenlemeleri yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra il merkez ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesindeki okullarda ihtiyaç duyulan temizlik elemanı ihtiyaçları da program kapsamında büyük ölçüde karşılandı."

Arslan, program kapsamında yıl içinde başlayan projelerin bir kısmının tamamlandığını, büyük bir çoğunluğunun da yıl sonunda tamamlanacağını kaydetti.

Muhabir: Özkan Beyer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: