İşkur'dan Avm Açılımı

İŞKUR, bugün Ankara'nın en büyük 10 alışveriş merkezinde aynı anda tanıtım standı açtı.Alışveriş Festivali kapsamında...

İŞKUR, bugün Ankara'nın en büyük 10 alışveriş merkezinde aynı anda tanıtım standı açtı.

Alışveriş Festivali kapsamında hareketli günler yaşanan Başkent'te, özellikle halkın yoğun ilgi gösterdiği alışveriş merkezlerindeki etkinliklere bir yenisi daha ekleniyor. İŞKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı'nın da ziyaret edeceği stantlarda, İşgücü Yetiştirme Kursları, İşbaşı Eğitim Programları, UMEM ve Toplum Yararına Çalışma Programları hakkında bilgiler verileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Açıklamaya göre, Anatolium (IKEA), ANKAmall, Antares, A City, CEPA, Forum Ankara, Atlantis, Beğendik (Kocatepe), Alnıaçıklar (Sincan), GİMSA (Sincan) gibi aralarında sadece Ankara'nın değil, Türkiye'nin de en büyük alış veriş merkezlerinin bulunduğu 10 büyük AVM'de açılan İŞKUR standlarında iş ve meslek danışmanları başta olmak üzere İŞKUR personelleri tarafından İŞKUR'un faaliyetlerini ve hizmetlerini tanıtıcı bilgiler veriliyor, broşürler dağıtılıyor.

Öte yandan ekranlarda sıkça rastlanan İŞKUR'un mesleki eğitim temalı Kamu Spotu ve İŞKUR tanıtım filmi de stantlarda gösterime sunulacak.

Mesleki eğitim programlarına katılmak isteyenlerin başvurularının da alınacağı stantlarda, iş arayan vatandaşlar açık iş ilanları hakkında bilgilendirilecek. İŞKUR stantları, 20-22 Haziran tarihleri arasında açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: