İşkur'dan gençlere istihdam fırsatları

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile İşkur tarafından, ‘Gençlere Yönelik İstihdam Fırsatları’nın konuşulacağı bir konferans...

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile İşkur tarafından, ‘Gençlere Yönelik İstihdam Fırsatları’nın konuşulacağı bir konferans düzenlenecek.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, istihdam ve kariyer alanında gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor. 2010 yılı başında kurulan İstihdam ve Kariyer Çalışma Grubu ile gençlere kişisel gelişim imkanı, iş hayatına atılma sürecinde ve iş hayatı içerisinde gerekli olabilecek bilgileri sunan Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlerle istihdam kaynakları arasında köprü kurmayı amaçlıyor.

Reklam
Reklam

Bu kapsamda 14 Haziran tarihinde Gençlik Meclisi ve İşkur tarafından ‘Gençlere Yönelik İstihdam Fırsatları’ konulu bir konferans düzenlenecek. Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Başkanlık Salonu’nda yapılacak konferansta, İşkur’un gençlere sağladığı imkanlar konuşulacak.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar, İşkur Bursa İl Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirecekleri konferans sayesinde gençleri İşkur’un sağladığı imkanlar hakkında bilgilendireceklerini söyledi. Yetkililer tarafından ‘İşkur eğitim programları’ ve ‘iş arama teknikleri’ konularında bilgiler verileceğini söyleyen Darılmazlar, gençleri bu önemli konferansa davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz