İşkur'dan Gözde Sağlık Grubu'na Teşekkür Belgesi

İŞKUR Malatya İl Müdürü Vahap Toman tarafından Gözde Sağlık Grubu’na, müdürlük kurslarına ve istihdama sağladıkları...

İŞKUR Malatya İl Müdürü Vahap Toman tarafından Gözde Sağlık Grubu’na, müdürlük kurslarına ve istihdama sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür belgesi takdiminde konuşan İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman, “Türkiye İş Kurumu olarak Malatya’da kurslara katkısı olan, bizimle devamlı işbirliği içinde olan ve istihdama katkısı bulunan işletmelerimize bakanlığımız adına teşekkür belgesi düzenliyoruz. Bu belgenin manevi bir değeri vardır. Bizim kurumlar arası ilişkilerimizin ne kadar iyi bir düzeyde olduğunun da bir göstergesidir” dedi.

Reklam
Reklam

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ise, kendilerine layık görülen teşekkür belgesinden dolayı İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, "İşsizlik ülkemizin en önemli sorunlarından birisi. Özellikle global ekonomik krizden sonra işsizlik tüm dünyanın sorunu haline gelmeye başladı. Birçok gelişmiş ülkeler bu konuda can çekişirken, ülkemizde son yıllarda çok güzel gelişmeler oldu. Hükümetimizin kararlı tutumu ve değerli yöneticilerimizin gayretleri işsizlik oranının her geçen gün azalmasını sağladı" diye konuştu.

Karaman, Gözde Sağlık Grubu olarak hem istihdama katkı sağladıklarını hem de kalifiye eleman yetiştirdiklerini kaydederek, şu ifadelere yer verdi: "En büyük sıkıntımız kalifiye eleman bulamamak. Son yıllarda özel sağlık sektörü birdenbire hızla gelişti. Eleman alt yapısı bu gelişmeye orantılı olarak yansımadı. İŞKUR Malatya İl Müdürümüz Vahap Toman ve yöneticilerinin katkısıyla başlatılan ve sürdürülen projeler, bu konudaki sıkıntılarımıza derman oldu. Kendi elimizle yetiştirdiğimiz elemanları, hazır iş gücü olarak elimizde tutmaktayız. İhtiyaç duydukça da, yetiştirdiğimiz elemanları işe alıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: