İŞKUR'dan Murzioğlu'na Ziyaret

 İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti.

İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kılıçaslan, "Bu Fuarda İş Var" sloganıyla düzenlenen ve ilgi gören "Samsun İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"na katkılarından ötürü Murzioğlu'na teşekkür etti. Samsun'da çok güzel bir fuar organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirten Kılıçaslan, "Halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği fuara desteklerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Bizler, gücünüzle gücümüze güç katarak sonuca ulaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl daha da kapsamlı bir fuar düzenleyeceğiz” dedi. STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Türkiye’nin en büyük sorunlarının başında işsizlik geldiğini vurgulayarak, "Özellikle hepimizin temel hedefi aslında işsizliği azaltarak, istihdama katkı sağlamaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: