İŞKUR’un Resim Yarışmasında Gaziantep’i Temsil Edecekler

Güney Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu öğrencileri, Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR)...

Güney Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu öğrencileri, Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) düzenlediği ‘Annemin de İşi Olsun’ temalı resim yarışmasında 3 il derecesiyle Gaziantep’i temsil etme hakkı kazandı.

İŞKUR Genel Müdürlüğü İstihdam Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Annemin de İşi Olsun’ konulu resim yarışmasının Gaziantep geneli sonuçları açıklandı. Kadın istihdamının desteklenmesi konusunda öğrencilerin ilgili farkındalıklarını artırmak amacıyla ilkokul 3. ve 4.sınıf öğrencileri arasında yapılan yarışmada Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu’ndan Mehmet Bedirhan Kılınç Gaziantep il birincisi, Gül Nigar Çetintaş il ikinci, Nurefşan Almas ise il üçüncü oldu. Yarışmada Gaziantep’te üç il derecesi elde eden Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu öğrencileri, ülke genelinde yapılacak değerlendirmede üç eserle Gaziantep'i temsil edecek.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Süleyman Eski, Atatürk'ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur’ sözünü hatırlatarak, resim, müzik ve görsel sanatlara çok önem gösterdiklerini, bunun için eğitim ve öğretim dönemi içerisinde öğrencilere ders saatleri içerisinde branş eğitiminin yanında kurslar da verdiklerini söyledi.

Öğrencilerinin başarılarından duydukları memnuniyeti ifade eden Eski, Gaziantep'i temsil edecek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: