İslahiye'de Kpss Semineri

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak Kamu Personel Seçme...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Semineri verildi.

İslahiye Kültür Merkezi’nde “Dünya KPSS İhtiyaç Akademisi” tarafından düzenlenen seminerin açış konuşmasını yapan İslahiye İİBF Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş, öğrencilere geleceğe hazırlanmak adına ne gerekiyorsa onu yapacaklarını belirterek, eğitimdeki kaliteyi artırmak için her türlü girişimde bulunacağını ifade etti. Prof. Dr. Altıntaş, öğrencilere sınavlara iyi hazırlanmaları konusunda tavsiyede bulunarak “Unutmayınız ki, hepinizin ailesi sizleri okutmak için büyük fedakarlıkta bulunuyor” dedi.

Reklam
Reklam

Seminerde konuşan Dünya KPSS İhtiyaç Akademisi yetkililerinden Demet Sönmez ve Gamze Kavak, alan sınavları, puan türleri ve sınava nasıl çalışılması gerektiği konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Seminerde Kamu Personel Seçme Sınavına yönelik kitapların tanıtımı yapılarak, bu kitaplardan Fakülte Kütüphanesi’nde öğrencilerin hizmetine sunulmak üzere Dünya KPSS İhtiyaç Akademisi yetkilileri tarafından bağışlandı. Programın sonunda İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Altıntaş tarafından, Dünya KPSS İhtiyaç Akademisi Yetkilileri Demet Sönmez ve Gamze Kavak’a seminerin anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz