İslam Peygamberi, 'Es-Sadık' temasıyla Bursa’da anılacak

Her yıl İslam Peygamberi Hz. Muhammed (SAV)'in sıfatlarından birinin öne çıkarıldığı anma programı, Bursa’da bu...

Her yıl İslam Peygamberi Hz. Muhammed (SAV)'in sıfatlarından birinin öne çıkarıldığı anma programı, Bursa’da bu yıl ‘Es-Sadık’ temasıyla gerçekleştirilecek.

Bursa İlim Kültür Ahlak ve Çevre Derneği (BİKAÇED), Bursa Rabia Hatun Hanımlar Dostluk ve Çevre Derneği (BURHAD) ve İrfan Gençlik ve Spor Derneği (İRFAN GENÇLİK) işbirliğiyle her yıl düzenlenen etkinlik bu yıl daha geniş kapsamlı yapılacak. Geçtiğimiz yıl ‘El-Beşir’ temasıyla gerçekleşen anma programı, bu yıl ‘Es-Sadık’ temasıyla 6 Nisan Cuma günü Merinos AKKM’de Osmangazi Salon’da Bursalılarla buluşacak.

Reklam
Reklam

Düzenledikleri etkinliklerde her yıl Hz. Muhammed’in farklı sıfatlarının anlatıldığını söyleyen BİKAÇED Başkanı Sinan Konukoğulları, etkinliğin hazırlıklarının tamamlandığını söyledi. Programın ücretsiz izlenebileceğini belirten Sinan Konukoğulları, Bursalıları ‘Es-Sadık’ programına katılmaya davet etti. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek programda ‘Es-Sadık’ sıfatının anlatıldığı Kur'an-ı Kerim ayetleri, Mahmud Esad Coşan Vakfı Müdürü Dr. Necdet Yılmaz’ın konuşması, 30 kişilik çocuk korosunun söyledi salat-ü selamlar ve Şef Halil Çay önderliğinde Osmangazi Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi ekibinin vereceği konser yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: