İslam'a Hakaret İçerikli Film Kahta’da Protesto Edildi

Hz. Muhammed'e (s.a.v.) ve İslam'a hakaret içeren film, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde düzenlenen basın açıklamasıyla protesto...

Hz. Muhammed'e (s.a.v.) ve İslam'a hakaret içeren film, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi.

Eski Devlet Hastanesi önünde aralarında kadınların da bulunduğu grup, yaptıkları basın açıklamasının ardından İsrail ve Amerika bayrakları yaktı. Kahta Çağrı-Der tarafından organize edilen gösteride basın açıklamasını Çağrı-Der Başkanı Mehmet Sivil okudu. Sivil, filmin yapımcısını, İsrail ve Amerika'yı lanetlediklerini ifade etti.

Basın açıklaması İsrail ve Amerika aleyhine atılan sloganlarla sık sık kesilirken, açıklamanın ardından İsrail ve Amerika bayrakları yakıldı.

Reklam
Reklam

Daha sonra grup sessizce dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: