"İşler Güçler" Dizisinin Oyuncuları Öğrencilerle Buluşacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 4. Antalya Televizyon Ödülleri Yarışması'na katılacak sanatçılar, öğrencilerle

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 4. Antalya Televizyon Ödülleri Yarışması'na katılacak sanatçılar, öğrencilerle buluşacak.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda 27 Nisan Cumartesi günü saat saat 13.00'te "İşler Güçler" dizisinin ünlü isimleri Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelecek. Söyleşide oyuncular, bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak.

"Modern muzip yalanlar" sloganıyla yayınlanmaya başlayan, başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in paylaştığı dizide, kariyerinin farklı noktalarındaki üç oyuncunun, birlikte bağımsız bir film çekebilmek yaşadıkları trajikomik hikaye anlatılıyor.

Reklam
Reklam

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: