"İşler Güçler" Ekibi Öğrencilerle Buluştu

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "İşler Güçler" adlı dizinin başrol oyuncuları, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "İşler Güçler" adlı dizinin başrol oyuncuları, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 4. Antalya Televizyon Ödülleri kapsamında Antalya'ya gelen "İşler Güçler" dizisi ekibi oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz ve Şinasi Yurtsever, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrencilerle bir araya geldi. Antalya Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Sezon Komedi Dizisi" dalında aday olan dizinin ekibine öğrenciler ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Dizinin 40. ve son bölümü için pazartesi günü kamera karşısına geçeceklerini belirten Murat Cemcir, dizinin bitmesiyle ilgili, "Parada anlaşamadılar" gibi iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Cemcir, "Bu konuda hiçbir şey doğru değil. Biz bu işi kanala, yapımcıya yapıyor gibi yapmıyoruz. Eğlenmek için yapıyoruz. Tek derdimiz eğlenmek. Niye bitiyor- Çok yorulduk. Hikaye bitti. İyi bir şey yapmak için sürelerin kısalması gerekiyor. Öyle bir şansımız olmadığı için de bitiriyoruz" dedi.

Yapımcı ve kanal yetkililerinin dizinin devamını istediğini, kendilerinin ise devamdan yana olmadıklarını vurgulayan Cemcir, yorumların aksine dizinin doğaçlama olmadığını ifade etti.

Ahmet Kural da yaz aylarında bir film çalışmasına başlayacaklarını söyledi. Yeni filmleri "Düğün-Dernek"in çekimlerine temmuz ayında başlayacaklarını belirten Kural, "Çalgı Çengi 2" filminin çekilip çekilmeyeceğiyle ilgili soruya, "Çalgı Çengi 2 gelecek ama ne zaman bilmiyoruz" yanıtını verdi.

Sadi Celil Cengiz ise bir öğrencinin, "Bu yıl hem siz hem Behzat Ç. dizisi sona eriyor. Bu kadar insan ne yapacak-" sorusunu, "Televizyon izlemeyin canım" esprisiyle yanıtladı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Okan Özer / Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: