'ismail Abi' İle 'benjamin' Gençlerle Buluştu

Ekranların sevilen dizisi “Leyla ile Mecnun” ekibinden ‘İsmail Abi’ olarak bilinen Serkan Keskin ve ‘Benjamin’...

Ekranların sevilen dizisi “Leyla ile Mecnun” ekibinden ‘İsmail Abi’ olarak bilinen Serkan Keskin ve ‘Benjamin’ olarak bilinen Sarp Aydınoğlu, Eskişehirli gençlerle bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluşan aktörler, ‘Leyla ile Mecnun’ dizisiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı. Aktör Serkan Keskin, dizinin başarısının bir ekip çalışmasında yattığını belirterek, tiyatrodan gelme bir ekiple bu başarıya imza attıklarını söyledi. Keskin, çok sevilmelerinin nedenini ise, dizi anlamında farklı şeyler başarmalarına bağladı.

Reklam
Reklam

Sarp Aydınoğlu ise kötü rolde bir karakteri sevdirmenin zorluğundan bahsederek, birkaç bölüm oynayacak karakterin hala dizide olduğunu hatırlattı. Aydınoğlu, başarılarını ekip çalışmasına bağladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: