İsmail Baha Sürelsan Konserle De Anıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korservatuvarı'nın kurucusu ünlü bestekar İsmail Baha Sürelsan için anma konseri düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korservatuvarı'nın kurucusu ünlü bestekar İsmail Baha Sürelsan için anma konseri düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı kurucusu bestekar, devlet sanatçısı İsmail Baha Sürelsan ölümünün 14'üncü yılında çeşitli etkinliklerle anıldı. Etkinlikler kapsamında önce mezarı başında anılan Sürelsan için daha sonra Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda anma konseri düzenlendi.

Konsere Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Deniz Filiz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, İsmail Baha Süralsan'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti'nin konseri ilgiyle dinlendi. İcra Heyeti, Sürelsan'ın bestelerinin yanı sıra Abdülkaadir Meragi, Hafız Post, Buhurizade Mustafa Itri Efendi ve Hammamizade İsmail Dede Efendi'nin bestelerini seslendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: