İsmail K’dan çetin pazarlık

Şanlıurfalı İsmail K. çetin pazarlıkları ile sanal ortamın fenomeni olmaya devam ediyor.

Daha önce otomobil pazarlayan İsmail K. bu videoda da gülmekten kırıp geçirecek.

Şanlıurfalı İsmal K. yine çetin bir pazarlık yapıyor. 5 Adet şampuan almak için telefondaki değme büyüme pazarlamacı ile görüşen İsmail K. pazarlığı istediği fiyata kadar düşürmeyi başarıyor.

Adresinin sorulması üzerine, “Şanlıurfa Merkez Süleymaniye Mahallesi’nde Ağaç var, Lokum Alo’nun yanında, Süleymaniye Caddesi” diyor. Urfa şivesiyle pazarlamacıya zor anlar yaşatan İsmail K. alış-verişten kaynaklı hediyelerini de sormayı ihmal etmiyor. İsmail K. daha sonra telefon numarasını vererek pazarlığını tamamlıyor.

Reklam
Reklam

İkinci bölümde ise yine 5 adet şampuan almaya çalışan İsmail K. adresini verirken çelişkili bilgi verince telefondaki ses anlamakta güçlük çekiyor. “Ben fakirim, fakir’ diyerek fiyat kırmaya çalışan Urfalı genç, pazarlıkta anlaşamayınca satıcının patronuna danışmasını beklemeye başlıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz