İsmetpaşa'da iki mahalle birbirine girdi

ANKARA (İHA) - Altındağ İsmetpaşa'da, iki kişi arasında başlayan kavga, mahalle kavgasına dönüştü. Askerden yeni gelen ve ev kiralayan bir gençten haraç istenmesi üzerine başlayan kavga, kısa sürede tüm mahalleyi ayağa kaldırdı.

İsmetpaşa Uzunyol sokakta yaşanan kavga polisi alarma geçirdi. İddialara göre, askerden geldikten sonra İsmetpaşa'dan ev kiralayan bir gençten haraç istenmesi üzerine tartışma çıktı. Bunun üzerine İsmetpaşa'daki kiracılarla haraç isteyenler arasında büyük bir kavga yaşandı. İhbarla birlikte olay yerine giden Anafartalar Karakolu'na bağlı ekipler yetersiz kalınca Asayiş ekiplerinden ve Çevik Kuvvet'ten takviye ekip istendi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerinde bulunan karakol ekipleri tarafından olayın ilk sanıkları gözaltına alınırken, mahalleliden polise tepki geldi. Gözaltına alınan bazı şahısların zorluk çıkarması üzerine ekipler cop kullandı.

Reklam
Reklam

KUMARHANEDE ÇOCUK REZALETİ İsmetpaşa'da yaşanan kavga sonrasında olayın sanıkları gözaltına alındı. Polis mahallede bulunan çok sayıda şüpheliyi gözaltına alarak ifadesine başvurdu. 9 kişinin gözaltına alındığı 4 kişinin hafif yaralandığı olayın ardından alarma geçen ekipler, İsmetpaşa'nın arka sokaklarına bulunan çok sayıda umuma açık yere baskın yaptılar. Bu baskınlar sırasında bir kumarhanede yatan 5 yaşındaki çocuğun bulunması polisi şaşkına çevirdi. Bir kumarhaneye giren ekipler şüphelileri kimlik kontrolünden geçirdiği sırada kumarhanede uyuyan 5 yaşındaki Müslüm'le karşılaştılar. Vatandaşlar, çocuğun patronun oğlu olduğunu söylediler ve küçük Müslüm'ü yattığı yataktan kaldırdılar. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.