İSO 500’e giren Gülsan Holding'in farkı doğru yatırım ve inovasyon

Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye'nin...

Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşları arasında 130. sırada yer alırken, özel şirketler kategorisinde 122. sırada yer aldı. Başarıda eğitim, doğru yatırım ve inovasyonun büyük önem taşıdığı belirtildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, yaptığı açıklamada, Gülsan Holding bünyesindeki Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, İSO'nın hazırladığı 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nda yer aldığını belirterek, bu yıl sıralamada 130. sıraya geldiklerini ifade etti. 2010 yılı net üretimden satışlara göre yapılan sıralamada Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer alması Gaziantep’te de memnuniyetle karşılandı.
İSO 500 sonuçlarının açıklanmasının ardından, Gülsan Sentetik'in bu başarısından mutluluk duyduklarını ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, "Doğru yatırım ve inovasyon, cirolarımızın yükselmesindeki en önemli etkendir. Krize rağmen Gülsan Holding bünyesinde çalışan hiçbir personelimizin işine son vermedik, aksine istihdam sayısını da artırdık. İSO 500’ün 2010 verilerine göre Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş 130. sırada yer almıştır. Şirketlerimizdeki başarı planlı programlı çalışmalar, doğru yatırımlar ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır. İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesini sağladık. Sanayi kuruluşlarının başarı elde etmesindeki en önemli etken şüphesiz teknolojiye yatırım yanında insana yatırımdır. Eğitimli insan yetiştirilmesi ve sahip olunan teknolojiyi kullanabilecek düzeye getirilmesi üretimdeki kaliteyi artıracağı gibi kuruluşun yaptığı yatırımların değerlenmesini de sağlayacaktır." dedi.

Reklam
Reklam

GÜLSAN HOLDİNG’İN ÖNCELİĞİ EĞİTİM
Hayatın her alanında olduğu gibi, sektörel başarılar için de eğitimin büyük önem taşıdığını ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, “Eğitim, insan yaşamının bütün safhalarında daha kaliteli bir yaşam ve büyük başarılar elde edebilmek için her insanın ilk önceliği olmalıdır. Kurum ve kuruluşlarda bünyesinde istihdam ettiği personelin eğitimiyle dünya standartlarını yakalayabilir. Siz dünyanın en modern teknolojisini tesislerinize kurun, personeliniz eğitimsizse üretimde istediğiniz başarıyı yakalayamazsınız. Sanayi kuruluşlarında önemli olan üstün teknolojiyi kullanabilecek eğitim alt yapısına sahip personelin yetiştirilmesi ve istihdamıdır. Bu nedenle Gülsan Holding, Gaziantep ve ülke eğitimine destek sağladığı gibi bünyesinde istihdam ettiği personelin mesleki eğitim almasını, sürekli yenilikleri takip etmesini ve eğitimle elde ettiği kazanımları üretime yansıtmasını sağlamaktadır. Bizlerin bir çok alanda olduğu gibi İSO 500 sonuçlarında elde ettiğimiz başarıların altında da yatırımlar, inovasyon ve en önemli önceliklerimizden birisi olan eğitim yatmaktadır.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz