İSO 500’te Naksan’ın 2 Markası Yer Aldı

Naksan Holding bünyesindeki Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret AŞ ve Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası...

Naksan Holding bünyesindeki Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret AŞ ve Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2011 yılının Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu' listesinde yer alarak Gaziantep’in gurur kaynağı oldu.

Listede, Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret AŞ 129’ncu sıradan 128’nci, Royal Halı da 439’ncu sıradan 413’ncü sıraya yükseldi.

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Başarımızda, doğru yatırım ve inovasyon cirolarımızın yükseltilmesi en önemli etkendir. İSO 500'ün 2011 verilerine göre Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret AŞ 128'inci sırada yer almıştır. Şirketlerimizdeki başarı planlı programlı çalışmalar, doğru yatırımlar ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır. İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesini sağladık.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: