İSO ikinci 500 listesinde Kayseri'den 22 firma yer aldı

İstanbul Sanayi Odası (İSO)'nın her yıl yayınladığı 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' anketinin 2010...

İstanbul Sanayi Odası (İSO)'nın her yıl yayınladığı 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' anketinin 2010 yılı sonuçları açıklandı. Geçen yıl Kayseri Sanayi Odası üyesi 16 firmanın yer aldığı 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' listesinde bu yıl 22 firma yer aldı.
Konu hakkında açıklama yapan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, bu sıralamalara girmenin Kayseri’nin ve firmalar açısından son derece önemli olduğunu ancak cirodan ziyade karlılık oranlarının çok daha önemli olduğunu söyledi.
Bu sene beklentileri doğrultusunda Kayserili firmaların İSO ikinci 500 sıralamasında fazlası ile yer almasının sevindirici olduğunu açıklayan Başkan Boydak, “Kayseri’nin kendi klasmanındaki iller arasında başarılı bir yerde olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Gelecek yıl bu listelerdeki firmalarımızın sayısının artmasını ve firmalarımızın kar ederek büyümelerini bekliyoruz. ERBOSAN Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret AŞ başta olmak üzere sıralamaya giren firmalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
ERBOSAN Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret AŞ İSO ikinci 500 sıralamasının ilk sırasında yer alırken, Çinkom Çinko-Kurşun-Metal ve Madencilik San. Tic. AŞ, Milkay Teknik Tekstil San. AŞ, Başyazıcıoğlu Tekstil San. ve Tic. AŞ, Serko Tekstil Gıda Orman Ürünleri Demir Çelik San. Tic. Ltd. Şti. ve His Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. bu yıl sıralamada ilk defa yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz