İso Kalite Yönetim Sistemi Uygulaması Sürüyor

Çanakkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, sunduğu hizmetlerin zamanında ve kolay erişilebilir olması için...

Çanakkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, sunduğu hizmetlerin zamanında ve kolay erişilebilir olması için 2009 yılı Nisan ayında başladığı İSO-9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında, şube işleyişlerini düzenlemek için Kalite Yönetim Sistemi üst ekibi oluşturuldu. Kalite Yönetim Sistemi, Süreç Yönetimi ve Kurum İçi Kalite Tetkikleri eğitimleri alan ekipler bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. İl Müdürlüğü hizmetlerinin vatandaşlara ulaşmasını kolaylaştıracak, işlem süreleri ve başvuru evrakları üzerindeki bürokrasiyi azaltacak etkin bir sistem için Hizmet Masaları birimi de oluşturuldu.

Reklam
Reklam

İl Müdür Mustafa Akkuş, “İl Müdürlüğü olarak yapmış olduğumuz tüm faaliyetler yazılı hale getirilmiş, yapılan faaliyetlerin sonuçları analiz edilerek uygulamadaki aksaklıkların giderilmesi sağlanmıştır. Tüm bu çalışmaların sonucunda TSE tarafından yapılan denetimlerden geçilerek 2010 yılı Haziran ayında İSO-9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesi almaya hak kazanmıştır. Bu kapsamda İl Müdürlüğümüz Türk Standartları Enstitüsü’nden aldığı ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi Sistemi Belgesi'nin yılda bir yapılan gözden geçirme ve üç yılda bir yapılan Belge Yenileme tetkikleri, 20 Haziran 2013 tarihinde yapılmış ve yapılan tetkikler başarıyla tamamlanmıştır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz