İspanya Ziyareti Hazırlıkları Tamamlandı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu, Avrupa Birliği Bakanlığı ile AB Eğitim ve Gençlik...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu, Avrupa Birliği Bakanlığı ile AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülen Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında gerçekleştireceği Barcelona gezisi hazırlıklarını tamamladı.

Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilen, "Akdeniz Ülkelerine Merhaba" (Hello to Countries of Mediterranean) isimli proje kapsamında planlanan Barcelona ziyareti için hazırlıklartamamlanırken ziyaret 9-14 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Reklam
Reklam

Ziyaret süresince projenin ilk etkinlikleri planlanarak ortaklar arasındaki işbölümü tekrar gözden geçirilecek. Bunun yanında yapılacak çevre gezileriyle Akdeniz kültürünün günlük hayata yansımaları incelenecek, okul ziyaretleri ile eğitim faaliyetleri karşılaştırılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz