İspanyol Yolcu Gemisi Marmaris'e Geldi

İspanyol bir şirkete ait olan dev yolcu gemisi 'Zenith' Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne geldi.

İspanyol bir şirkete ait olan dev yolcu gemisi 'Zenith' Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne geldi.

Marmaris Liman İşletmeciliği'nden alınan bilgiye göre, Santorini Adası'ndan gelen gemi, sabah saatlerinde Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştı. Gemide çoğu İspanyol 1650 yolcu ve 615 personel bulunduğu belirtildi.

Yunanistan'ın Santorini Adası'ndan gelen Malta bayraklı "Zenith" adlı kruvaziyer, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştı. 208 metre uzunluğunda ve 47 bin 413 groston ağırlığında olan yolcu gemisinde çoğu İspanyol bin 650 yolcu ve 615 personel bulunduğu belirtildi. Gemiden inen turistlerin büyük bir bölümü kültür turlarına katıldı. Marmaris'te kalan turistler de kapalı çarşıyı gezip, alışveriş yaptı. Havanın güneşli olmasını fırsat bilerek Yat Limanı'nda yürüyüş yaptı. Bazıları ise kafelerde oturarak güzel havanın tadını çıkardı.

Reklam
Reklam

Zenith'in akşam saatlerinde İzmir'e gitmek üzere Marmaris Limanı'ndan ayrılacağı öğrenildi. Öte yandan dev geminin 2012 yılı içerisinde ayda iki kez Marmaris Limanı'na uğrayacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: