Isparta Elma Spor 3. Lige Yükseldi

Türkiye Voleybol Federasyonu Büyük Erkekler Deplasmanlı Bölgesel Lig Final Grup müsabakalarında Isparta Eğirdir Elma Spor,...

Türkiye Voleybol Federasyonu Büyük Erkekler Deplasmanlı Bölgesel Lig Final Grup müsabakalarında Isparta Eğirdir Elma Spor, üçüncü lige yükseldi. Burdur Gazi Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasında Isparta Eğirdir Elma Spor ile Isparta Ceza İnfaz Kurumu karşılaştı. Setleri 25-23, 25-22, 25-20’lik skorlarla almayı başaran Isparta Elma Spor sahadan 3-0 galip ayrılarak, üçüncü lige yükseldi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fatma Uçarlar, Isparta Voleybol İl Temsilcisi Tevfik Akar, Isparta Tesisler Şube Müdürü Mahmut Satır ile çok sayıda Isparta Eğirdir Elma Spor taraftarı maça gelerek destek verdi.

Reklam
Reklam

ÖNAL: "3’ÜNCÜ LİGDE DE BAŞARILI OLACAĞIZ"

Maç öncesi her iki takım taraftarı ile oyuncularına elma ikram eden Isparta Eğirdir Elma Spor Kulp Başkanı Atilla Önal, “Şampiyon olduk ülke voleyboluna bir katkımız olduğu için çok mutluyuz. İnşallah bu başarılarımızı üçüncü ligde de devam ettireceğiz. Profesyonel olarak bakıyoruz. Bunu görev biliyoruz. İnşallah başarılı olacağız” dedi.

ÖZKOÇ: “ÇOK SEVİNÇLİYİZ”

Burdur’da oynanan final maçında galip gelerek 3’üncü lige yükselmelerinden dolayı çok mutlu ve sevinçli olduklarını kaydeden Isparta Eğirdir Elma Spor Teknik Teknik Direktörü Ahmet Özkoç, maç sonrası yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:

“Uzun yıllardır kendi imkanlarımız bize verilen görevi yerine getirmeye çalışıyor. Eğirdir halkı sporu seviyor. Önceki küçük imkanlarımız ile büyük işler yaptık. Seyircinin büyük desteği var. Yıllardır sürdürdüğümüz alt yapı ile beraber, İstanbul’dan gelen tecrübeli sporcular ile beraber ileriye götürmeye çalışıyoruz. Önceki yıllarda ikinci lig de oynamıştık. 2 Isparta takımı ile birlikte gruptan beraber çıktık. Burdur’da oynanan grup müsabakalarında finalde galip geldik. 3’üncü lige yükseldik. Çok sevinçliyiz. Bütün Burdur’daki sporseverlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, selam ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

ŞEN: “MAÇA DENGELİ BAŞLADIK”

Her iki takımın maça dengeli başladığını kazanmak için sahaya çıktıklarını söyleyen Isparta Ceza İnfaz Kurumu Voleybol Takımını Teknik Direktörü Hüseyin Şen ise, “Eğirdir Elma Spor takımı iyi servisler ile bizim oyunumuzu bozdular. Biz iyi servis atarak öne geçtik. Onların manşetini bozduk. Karşılıklı öne geçip geriye düşmeler oldu. İlk seti orta oyuncular belirledi. Eğirdir Elma Spor’un tecrübeli orta oyunları, kritik topları geçerek ilk seti kazandırdı. 2 ve 3’üncü setlerde biz 7- 6 sayılık farklar attık. Yine tecrübeli oyuncular devreye girdi. İyi servis atarak yine manşetimi bozdular. Bizim tecrübesiz oyuncularımızı far ettiler ve onların üzerine oynadılar. Ve başarılı oldular. Kendilerini tebrik ediyorum, Eğirdir camiasına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Final maçı sonrası üçüncü lige yükselen Isparta Eğirdir Elma Spor Voleybol Takımı oyuncuları, galibiyet pozu verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: