Isparta Müftüsü Avcı, Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

Isparta Müftüsü Mehmet Emin Avcı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

Isparta Müftüsü Mehmet Emin Avcı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

Mehmet Emin Avcı, ziyarette yaptığı konuşmada, 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası boyunca kentte gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Bu yılki etkinliklerin konusunun "Cami ve engelliler" olduğunu anlatan Avcı, "Cami ve engelli konusunu iki şekilde ele alıyoruz. Birincisi bedenen engelli olan kardeşlerimizin camiye ulaşması konusu var. İkincisini de kalben ve ruhen camiden uzak olan insanlar olarak ele alıyoruz. Yani gönül ve bedensel engelli olarak ele alıyoruz. Her iki yönden de engelleri kaldırmak için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Memduh Oğuz da medeniyetin engellilere verilen değer ve hizmetle doğru orantılı olduğunu ifade etti. Camiler ve Din Görevlileri Haftası boyunca ele alınacak "cami ve engelliler" konusunun çok önemli olduğunu belirten Oğuz, engelli vatandaşların hayat standartlarını yükseltmeye yönelik yapılacak çok şey olduğunu kaydetti.

Isparta'da yüksek standartta din hizmeti verildiğini belirten Vali Oğuz, "Bizim vilayetimizde dünyaya örnek bir diyanet hizmeti sunuluyor. Bundan hem memnunuz hem de şükrediyoruz" dedi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: