Isparta Özel Altınbaşak'tan Türkiye 8.'si

Isparta Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu öğrencisi Şeyma Ceren Şenyiğit, 8. sınıflar SBS'de 500...

Isparta Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu öğrencisi Şeyma Ceren Şenyiğit, 8. sınıflar SBS'de 500 tam puanla Türkiye 8.’si ve Isparta 2.’si oldu.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu, Isparta’da ilk 20 öğrenci arasına 4 öğrencisini, ilk 100 öğrenci arasına 14 öğrencisini; Türkiye genelinde ise ilk 1000 öğrenci arasına 2 öğrencisini sokmayı başardı. 8.sınıf öğrencilerinden Şeyma Ceren Şenyiğit, geçen seneki başarısını tekrarlayarak 500 tam puanla okuluna ve ailesine Türkiye 8.’liğini getirdi. Okul öğrencilerinden Mustafa Akın Isparta 9.’su, Habibe Derya Kitiş Isparta 14.’sü, Fatma Tuğçe Bayrak Isparta 16.’sı oldu.

Reklam
Reklam

Okul müdürü Ömer Doğan, geçen senelerde olduğu gibi bu sene de SBS başarılarının okulun, velilerin ve öğrencilerin yüzünü güldürdüğünü belirtti. Önceki yıllarda da Türkiye 2.’liği gibi güzel başarılar elde ettiklerini hatırlatan Doğan, 2012 SBS'de Isparta’ya Türkiye derecesi getirmekten gurur duyduklarını söyledi. Doğan, başarıda emeği geçen öğretmen-öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Türkiye 8.’si olan Şeyma Ceren Şenyiğit başarmak için disiplinli ve verimli çalışma teknikleri kullandığını, öğretmenlerinin ve anne-babasının tavsiyelerine uyduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: