Isparta TSO'dan AK Parti'ye Ziyaret

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve oda yönetimi, AK Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş'ı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve oda yönetimi, AK Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş'ı ziyaret etti.

Hasan Hüseyin Kaçıkoç, ziyarette yaptığı konuşmada, kentin sorunlarının görüşülmesi ve çözüm yollarının belirlenmesi için ileri günlerde il yöneticileri, milletvekilleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin davet edileceği bir toplantı düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

Siyaset gözetmeksizin Isparta'nın menfaatlerinin göz önüne alınacağı toplantıda, herkesin görüşlerine yer verileceğini ve ortaya çıkacak sonuçların kamuoyu ile paylaşılacağını ifade eden Kaçıkoç, "Bizim için önemli olan ilimizin menfaati. Birlik içinde Isparta sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Isparta'nın sorunlarının ortak bir noktada çözüme kavuşması her kesim açısından önemli. Biz ITSO olarak buna öncülük etmek istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İl Başkanı Nuri Uzaktaş ise Ticaret ve Sanayi Odası gibi büyük bir sivil toplum kuruluşunun, kentin her sorununda görüş bildirerek, yol göstermesi gerektiğini söyledi.

Isparta'nın sorunlarının tartışılarak ortak bir çözüm bulunması konusunda AK Parti olarak her zaman destek olacaklarını belirten Uzaktaş, Isparta'nın ekonomik potansiyelinin doğru değerlendirilmesi ve bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı.

Uzaktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaçıkoç'a teşekkür etti.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: