Isparta'da Anneler Günü etkinlikleri

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın eşi Dilek Günaydın ile

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın eşi Dilek Günaydın ile 1992 yılında Hakkari'de şehit düşen Hakan Eliş'in annesi merhum Hatice Eliş'i "Yılın Annesi" seçti.

Dernek binasında düzenlenen törene MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, Ülkü Ocakları Başkanı Aziz Şencan, şehit yakınları ve davetliler katıldı.

Törende, 1992 yılında vatan görevini yaptığı Hakkari'de şehit düşen Hakan Eliş'in annesi merhum Hatice Eliş ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın eşi Dilek Günaydın "Yılın Annesi" seçildi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık bir ay önce hayatını kaybeden Hatice Eliş'in ödülünü kızı Belgin Eliş aldı. Eliş, yaptığı konuşmada, "Keşke annem burada olsaydı, bu ödülü kendisi alabilseydi. Annem 20 yıldır evlat hasreti çekiyordu. Annem ve kardeşim şimdi birbirine kavuştu" dedi. Eliş'in konuşması sırasında bazı konuklar gözyaşlarına hakim olamadı.

MHP Isparta Kadın Kolları Başkanı Dilek Günaydın da, hayatındaki en güzel, en anlamlı anlardan birini yaşadığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: