Isparta'da Çanakkale Destanı Tiyatrosu Sahneye Konuydu

Isparta'da Çanakkale Destanı tiyatrosu sahneye konuldu.

Isparta'da Çanakkale Destanı tiyatrosu sahneye konuldu.

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Belediye Kültür Sineması'nda gerçekleştirilen Çanakkale Destanı tiyatrosunu Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile çok sayıda vatandaş izledi.

Günaydın, tiyatro gösterisi öncesinde yaptığı konuşmada, Çanakkale Savaşı'nda Türk milletinin gösterdiği başarının sonsuza dek yaşayacağını söyledi.

Türklerin bu savaşta bir destan yazdığını belirten Günaydın, "Bu destan, içinde en ufak bir mübalağa olmadan vatanını, milletini savunan bir destandır. Bu destan sayesinde bizler bugün bu ülkede huzur içerisinde yaşayabiliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmasının ardından Abdülkadir Katra tarafından yazılan ve yönetilen Çanakkale Destanı isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: