Isparta'da Gasp Iddiası

Isparta'da bir kişiyi elleri ve ayaklarını bağladıktan sonra gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişi tutuklandı. 

Isparta'da bir kişiyi elleri ve ayaklarını bağladıktan sonra gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Batıkent Mahallesi'nde bir kişinin elleri ve ayakları bağlı olarak yol kenarına bırakıldığı ihbarı üzerinde çalışma başlattı. Söz konusu yere giden ekipler, vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan, elleri ve ayakları bağlı halde bulunan N.U'yu hastaneye kaldırdı. N.U'nun ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan ekipler A.A, K.Ç, A.B. ile Ç.A. adlı kadını gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan şüphelilerin, aralarında husumet bulunan N.U'yu Ayazma Mahallesi'ndeki mesirelik alana getirdikten sonra elleri ve ayaklarını bağlayarak darbettikleri, üzerindeki cep telefonu, otomobil anahtarı ve ehliyetini gasbettikleri öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: