Isparta'da Muhtaç Ailelere Nakdi Yardımda Bulunulacak

 Isparta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan Bayramı öncesinde vakfa kayıtlı 800 aileye nakdi yardımda bulunulacak. 

Isparta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan Bayramı öncesinde vakfa kayıtlı 800 aileye nakdi yardımda bulunulacak. Isparta Vali Yardımcı Kadri Canan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Alpay Acar ile düzenlendiği basın toplantısında, sevginin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı Ramazan ayını huzur ve mutluluk içinde yaşadıklarını kaydetti. Hayırseverlerin ihtiyaç sahibi kişilere iftar sofralarını açtığını, onlara her konuda yardımcı olduğunu anlatan Canan, şöyle konuştu: "Biz de vakıf olarak bu ayın ruhuna uygun şekilde ilimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmadık ve onlara yardım elimizi uzattık. Bir, iki gün içinde devletimizin bize sağladığı imkanlarla 800 aileye 225'şer lira olmak üzere toplam 180 bin lira nakdi yardımda bulunacağız. Bu yardım inşallah bayram öncesinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sağlar."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: