Isparta’da Polis Aşure Dağıttı

Isparta’da pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, muharrem...

Isparta’da pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, muharrem ayı dolayısıyla Kaymakkapı Meydanı’nda aşure dağıttı.

Aşure dağıtım programına Vali Memduh Oğuz, Emniyet Müdürü Mehmet Or ve İl Müftüsü Emin Avcı katıldı. Avcı’nın duasının ardından kazanda pişmiş ilk aşureyi Vali Oğuz yaşlılara ikram etti. Muharrem ayının barış, selamet ve sevgi ayı olduğunu belirten Vali Oğuz, “Toplum destekli polisliğin amacı toplumda bu değerlerin yerleştirilmesi, insanlar arasında huzurun sevginin yaygınlaştırılmasıdır. Çok büyük organizasyon olmadığı halde halka bütünleşmiş bir emniyet teşkilatını görüyoruz. Halkın da onlara büyük muhabbeti var. Bu muhabbet aşureyle pekiştirilmiş. Bundan çok memnun oldum. Son derecek doğal biçimde hizmet edenlerle hizmet edilenler bir araya gelmiş. Cenab-ı Hak bu sevgiyi, bu hoşgörüyü, bu selameti tüm ülkemize, tüm insanlığa yaysın. İnşallah buradaki sevgi ulu çınar gibi tüm insanlığa çınar olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz