Isparta'da Sağanak Yağmur Sele Neden Oldu

- ISPARTA'nın Aksu İlçesi ve merkeze bağlı Büyükhacılar Köyü'nde sağanak yağmur ve dolu nedeniyle sel oluştu. Cadde ve sokaklar suyla

- ISPARTA'nın Aksu İlçesi ve merkeze bağlı Büyükhacılar Köyü'nde sağanak yağmur ve dolu nedeniyle sel oluştu. Cadde ve sokaklar suyla dolarken, ev ve bahçeleri su bastı.
Aksu'da dün sabah erken saatte başlayıp bugün de devam eden sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak sonrası oluşan sel suları ilçedeki ara sokakları vurdu. Aksu Belediyesi'nin çabaları yetersiz kalınca Vali Şehmus Günaydın'ın talimatı üzerine İl Özel İdaresi ekipleri de iş makineleriyle sokaklara dolan moloz ve çamurların temizlenmesi için çalışma başlattı.
BÜYÜKHACILAR'DA SEL
Merkeze bağlı Büyükhacılar Köyü'nde de aşırı dolu ve sağanak nedeniyle sel oldu. Birçok evi su basarken, araçlar çamura saplandı, evlerin bahçeleri suyla doldu. DSİ Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışma başlattı. Kapanan yollar açılırken temizlik çalışmaları yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: