Isparta'da Şehir Turu Düzenlendi

Isparta'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde motosiklet, modifiye otomobil ve bisiklet tutkunlarının katılımıyla şehir

Isparta'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde motosiklet, modifiye otomobil ve bisiklet tutkunlarının katılımıyla şehir turu düzenlendi.

Isparta Garı önünden başlayan ve Valilik önünde son bulan şehir turuna Vali Memduh Oğuz da bir polis motosikletiyle katıldı.

Vali Oğuz, şehir turunun ardından Valilik önünde yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı vatandaşların da katılımıyla kutladıklarını söyledi.

Şehir turunun düzenlenmesinde katkısı olanlara teşekkür eden Oğuz, "Isparta sokaklarında böyle bir hareketliliğin olması, böyle bir etkinliğin yapılması şehir yaşamını güzelleştirmesi bakımından önemlidir. İnsanlar, 'İyi ki burada yaşıyorum' der ve bundan mutluluk duyar" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Oğuz, daha sonra Akkent Mahallesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde "Koşabiliyorken koş" sloganıyla gerçekleştirilen halk yürüyüşüne katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: