Isparta'da Sokakta Görev Yapan Polis Sayısı Artacak

Isparta’nın yeni Emniyet Müdürü Mehmet Or, basın mensuplarıyla bir araya geldi.İlde hırsızlık olaylarının daha çok...

Isparta’nın yeni Emniyet Müdürü Mehmet Or, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlde hırsızlık olaylarının daha çok yaşandığı bölgelerde ekip sayısını artırdığını belirten Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, trafikte özellikle motosiklet denetimlerinin artırılacağını açıkladı. Güvenliğin olmadığı yerde eğitim, sağlık ve ticaretin de olamayacağına dikkat çeken Or, “Isparta’da ufak tefek asayiş olayları var. Amacımız bunları sıfıra indirmek. 15 günlük zaman zarfında motosiklet gürültüleriyle ilgili şikayet aldım. Motosikletlerle ilgili denetimlerimiz sürecek. Geçtiğimiz gün 2 saatlik bir uygulama yaptık. Üç bin 200 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. 15 ayrı suçtan aranan şahız yakalandı. Bu uygulamalar devam edecek. Sokakta polis ve ekip sayısını artıracağız. Atıl olan birimlerdeki ekipleri aktif hale getiriyoruz. Hırsızlığın yoğun olduğu bölgelerde kaçakçılık ve terör birimindeki arkadaşlara da görev verdik. O bölgelerde yoğun şekilde çalışma yapacaklar. Ekip sayısını artırabiliriz ama araç sıkıntımız var. Bunu da bir şekilde aşacağız. Personel açısından bir eksiğimiz yok” dedi.

Reklam
Reklam

Trafik denetimlerinde de personel sayısının artırılacağını ileten Or, Adana’ya atanan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan döneminde başlatılan projelerin devam edeceğini kaydetti. İlde intihara teşebbüs olaylarında fazlalık olduğuna dikkat çeken Or, bu konuda bir proje hazırlığına başladıklarını da iletti. Bu projelere sadece Toplum Destekli Polislik değil tüm birimlerin önem vermesini istediklerini aktaran Or, halkı rahatsız eden ne varsa onun öncelikleri olacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: