Isparta'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

 Isparta'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı, kaza sırasında çıkan yangında bir otomobil ve motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Isparta'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı, kaza sırasında çıkan yangında bir otomobil ve motosiklet kullanılamaz hale geldi. İsmet Ürkmez'in kullandığı 32 LH 607 plakalı motosiklet, Isparta-Burdur dağ yolu Batıkent Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Enver Celalettin Baygün yönetimindeki 34 JL 2423 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosikletin sürücüsü Ürkmez yola fırladı. Motosiklet, aynı yönden gelen İbrahim Özçelik'in idaresindeki 15 DC 450 plakalı otomobilin altına girdi. Özçelik'in kullandığı otomobilin yaklaşık 30 metre sürüklediği motosiklet alev aldı. Kısa sürede motosikletin tamamını saran ve Özçelik'in otomobiline sıçrayan alevler, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Ürkmez, Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Motosiklet ve otomobil, yangında kullanılamaz hale geldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: