Isparta'daki Cinayet

Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen ve hamile olan kadın, bir kız

Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen ve hamile olan kadın, bir kız çocuk dünyaya getirdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yalvaç ilçesine bağlı Koruyaka köyünde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin G'yi av tüfeğiyle vuran, ardından bıçakla başını kesen N.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Olay sırasında 6 aylık hamile olan N.Y, tutuklu bulunduğu Isparta E Tipi Kapalı Cezaevi'nde sancılarının artması üzerine Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. N.Y.'nin hastanede normal doğum ile 3.5 kilo ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yetkililer, N.Y'nin, bebeğin Nurettin G'den olduğunu iddia etmesi nedeniyle çocuktan alınacak DNA örneğinin, babasının tespit edilmesi amacıyla Antalya veya Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceğini belirttiler.

Bu arada N.Y'nin bebeği istememesi nedeniyle hastane yetkililerince Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine bilgi verildiği kaydedildi.

-Olay-

Yalvaç ilçesine bağlı Koruyaka köyünde 29 Ağustos'ta, evli ve 2 çocuk annesi N.Y, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin G'yi akşam konuşmak için köy camisinin arkasındaki yıkık haldeki binaya çağırmış, N.Y. burada Nurettin G'yi av tüfeğiyle vurmuştu. N.Y, daha sonra bıçakla Nurettin G'nin başını kesmiş ve köy meydanına atmıştı.

Nurettin G'nin kendisine tecavüz ettiğini ve bu kişiden 6 aylık hamile olduğunu iddia eden N.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: